A-
A+

Direct zorg aanvragen?
Bel 010-84 45 931 - Rotterdam
Bel 0182-58 66 11 - Gouda
Bel 076-57 12 430 - Breda

Home           Direct zorg aanvragen          Werken bij Dunya Zorg          Als vrijwilliger aan de slag          Wachtlijst          Contact

» Als vrijwilliger aan de slagAls vrijwilliger aan de slag in Breda!

Ben jij de enthousiaste topper die ons team komt versterken?

Dit ben jij

Met drie vestigingen is Dunya Zorg en Welzijn een vooraanstaande cultuur sensitieve zorgaanbieder in de regio West-Brabant, Rotterdam en Midden-Holland. Wij bieden zorg en hulpverlening aan kwetsbare ouderen en kansrijke jongeren. Samen met ruim 100 enthousiaste collega’s maken wij dagelijks het verschil! Wij zijn trots op wie zijn en hoe we zijn: integer, transparant, hart voor kwetsbaren en resultaatgericht met een groot maatschappelijk hart.

Vacature Vrijwilliger

Heb je altijd al ouderen of mensen willen helpen? Vind je het leuk om activiteiten met mensen te doen die extra aandacht en zorg nodig hebben? Dan ben jij op de juiste plek! DARNA dagopvang is op zoek naar mensen die met liefde andere mensen blij kunnen maken, gezelschap houden en meehelpen met een zinvolle dagbesteding! DARNA dagopvang wil samen met mensen uit de wijken bouwen aan een gezonde, gezellige en levendige buurt. Zo willen wij het welzijn van iedereen bevorderen en tevens de participatie en de zelfredzaamheid van bewoners verhogen, door hen te stimuleren actief te zijn en te blijven. Maar…Wij kunnen dit niet alleen. Hiervoor hebben we jouw hulp nodig! Mensen die zich betrokken voelen bij al hetgeen in de wijk gebeurt en die graag anderen helpen.

Dit ben jij

Wij vinden het belangrijk dat je klantvriendelijk en geduldig bent en dat je onze cliënten warm te woord staat en een goede kennis hebt van de Nederlandse taal. Het spreken van Turkse, Arabisch of berbers taal is een pluspunt maar geen vereiste. Darna Dagopvang is wekelijks actief op maandag, woensdag en vrijdag van 10.00-13:00 uur op het adres: Gerrit Rietveldplein 24, Breda. Er heerst een gezellige sfeer bij DARNA en er is veel ruimte voor eigen initiatief en ontplooiing. Je krijgt een vast aanspreekpunt. De afspraken worden geregeld in een vrijwilligerscontract (mogelijke reiskostenvergoeding) en je ontvangt de nodige attenties. Maar het meest waardevolle dat wij kunnen bieden zijn de contacten die u hier door uw inzet krijgt.

Omschrijving werkzaamheden

  • reiskostenvergoeding op basis van openbaar vervoer;
  • werkervaring in de zorg;
  • contacten met collega's;
  • verhoging van je niveau;

Profiel en competenties

  • Je bent in het bezit van een geldige rijbewijs;
  • Je bent stressbestendig en flexibel;
  • Je hebt affiniteit met diverse culturen;

Bent u die zorgzame, betrokken man of vrouw, die vreugde in de wijk brengt?
Stuur dan een mail naar: hrm@dunyazorg.nl . Voeg je cv en motivatie toe.
*DARNA Dagopvang is een onderdeel van Dunya Zorg & Welzijn.


Home
Direct zorg aanvragen
Werken bij Dunya Zorg
Als vrijwilliger aan de slag
Wachtlijst
Contact
Reglementen
Algemene Voorwaarden
Privacy reglement
Klachtenreglement